Lammekød og lammespegepølser sælges

Kalkgaardens jorde bliver afgræsset af får. Fårene hjælper til med beavring af biodiversiteten i området.
 
Fårene er en blanding af racerne Texel og Gotlænder. Det giver gode, kødfulde dyr der samtidig er meget nøjsomme. Lammene går med deres mødre til hen på efteråret.
 
Vi sælger får og lam til både levebrug og slagtning.
 
Vi tager gerne imod nye bestillinger. Flere står allerede nu på venteliste til lammekød i efteråret. Skriv en e-mail til lam@kalkgaarden.com
 
Vi sælger hele og halve lam. Kødet er parteret og pakket i poser - klar til at lægge i fryseren.
 
Vi sælger også lammespegepølser frisklavet af vores lammekød.
 
Fårene læmmer i februar/marts og lammene bliver slagtet om efteråret på slagteri i Slangerup. Ved din bestilling af kødet aftaler vi parteringen. Lammene vejer ml. 20 og 30 kg. (slagtevægt).
 
Kalkgaarden | CVR: 31823366 | Farumvej 137, 3520 Farum  | Tlf.: 2025 2288 | Kalkgaarden@kalkgaarden.com